نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست از مردم برای پیوستن به پویش صرفه‌جویی مصرف برق | هر مشترک فقط با خاموش‌کردن یک لامپ

  • کد خبر: ۳۳۱۷۹۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹
درخواست از مردم برای پیوستن به پویش صرفه‌جویی مصرف برق | هر مشترک فقط با خاموش‌کردن یک لامپ
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد با اشاره به نقش مردم در صرفه‌جویی مصرف برق گفت: از مردم می‌خواهیم فقط یک لامپ را خاموش کرده و کولر گازی را روی ۲۵ درجه و کولر آبی را روی دور کُند تنظیم کنند.

علیرضا کاشی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف و نقش ویژه مردم در این زمینه اشاره و تأکید کرد: ما در مشهد یک میلیون و ۸۵۰ مشترک برق داریم. اگر هر مشترک فقط به میزان خاموش‌کردن یک لامپ در مصرف برق صرفه‌جویی داشته باشد، این صرفه‌جویی به اندازه تأمین برق یک شهرک صنعتی، مؤثر واقع می‌شود.

وی از مردم خواست با توجه به نزدیک‌شدن به فصل گرما و استفاده از وسایل سرمایشی، در پویش ۲۵ درجه برای کولر‌های گازی و دور کُند برای کولر‌های آبی شرکت کنند و در صرفه‌جویی هرچه بهتر مصرف برق یاری‌رسان باشند.

کاشی گفت: سال گذشته (۱۴۰۳)، از ۲۰ خردادماه بحث مدیریت مصرف برق در کشور آغاز شد، اما امسال یک ماه زودتر این موضوع شروع شده است. عدم همراهی مردم می‌تواند خاموشی‌ها را گسترده‌تر کرده و زحمات زیادی را برای شهروندان ایجاد کند. امیدواریم بتوانیم با کمک و همراهی مردم در صرفه‌جویی مصرف برق، دچار کمبود برق بیشتری نشویم.

وی با اشاره به اینکه مشهد شهری زیارتی و توریستی است که هرساله تعداد زیادی زائر و مسافر به آن سفر می‌کنند، گفت: قطعاً حضور امام‌رضا(ع) در مشهد نگاه ویژه‌ای به‌خصوص در ایام پیک سفر را به این شهر معطوف می‌کند. اما این موضوع نباید علتی بر عدم مدیریت مصرف از سوی شهروندان باشد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد بیان کرد: در حال حاضر، ۲۵۰۰ نفر از همکاران ما در شهر مشهد در آماده‌باش کامل هستند تا کوچک‌ترین خللی در تأمین و توزیع برق شهروندان به وجود نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->